Off Canvas sidebar is empty

ZABEZPEČOVACIE ZARIADENIA

Inštalácia a servis požiarnych systémov, prístupových systémov, alarmov, domových vrátnikov - AJAX, DSC, DVC, INIM, PARADOX, HIKVISION

KAMEROVÉ SYSTÉMY

Inštalácia a servis DVC, AVIGILON, DAHUA,  HIKVISION, PELCO, DALLMEIER

AUTOMATIZÁCIA DOMÁCNOSTÍ

Ovládanie spotrebičov na diaľku, zabezpečenie domácností, automatizácia AJAX

ŠTRUKTÚROVANÁ KABELÁŽ

Implementácia metalickej kabeláže, optickej kabeláže, patch panelov, konektory RJ45, keystony, datové rozvádzače

OZVUČOVACIE SYSTÉMY

FONESTAR,  Mestké rozhlasy,  Komerčné ozvučenie 100V rozvody, Ozvučovanie podujatí, Evakuačné rozhlasy

INTERAKTÍVNE TABULE

Inštalácia interaktívnych tabúľ, projektorov a ozvučenie prezentačných miestností

Zákazníkom ponúkame všetky výhody najnovších technológií. HD analógový AHD od 1 Mpx AHD 1.0 do 8 Mpx AHD 4.0) a IP video sledovacia technológia (predtým H.263 až po dnešnú najnovšiu Inteligentnú kompresiu videa H.265), spolu s dvojvodičovým a IP hybridným (bezdrôtovým alebo ethernetovým) riešením. Najspoľahlivejšie komponenty od popredných svetových výrobcov - výrobcovia ako Sony CCD a CMOS Sensors, príp Digitálne signálové procesory Nextchip a Techpoint v AHD, poprípade HiSilicon v technológii IP video sledovania pri vývoji a výbere zariadení. To všetko má za následok náš najvyšší výkon riešenia, ako je rozlíšenie 8 Mpx, Ultra Low Light, WDRobjektívy s motorovým zoomom alebo Smart-IR dosah až 80 m alebo rozlíšenie 8 Mpx v reálnom čase (RealTime), Multistreaming video záznam (s tromi streammi), video analytické funkcie, ako aj funkcie umelej inteligencie (AI) – napríklad rozpoznávanie tváre alebo rozpoznávanie ŠPZ. Ovládanie a riadenie celého systému zabezpečuje nový CMS softvér DVC NVMS 2.0 a nová verzia mobilnej aplikácie pre koncových užívateľov DVC Connect.

kruh kamery dvc

  • car icon Kamery DVC LPR (License Plate Recognition) sú súčasťou série kamier DVC Special IP. LPR kamery automaticky rozpozná poznávacie značky a preto je ideálny na použitie na chránených alebo súkromných parkoviskách, pri vjazde vzdelávacích inštitúcii, ako aj na čerpacích staniciach.
  • optic icon Motorizovaný zoom alebo varifokálna šošovka je šošovka vo vnútri fotoaparátu, ktorá pomocou motora nasmeruje fotoaparát, namieri fotoaparát do konkrétnej časti scény.
  • moon icon Technológia Extreme Dark umožňuje sledovanie obrazu z DVC IP farebnej kamery v extrémne slabých svetelných podmienkach
  • ai icon Analýza videa umožňuje rýchlejšie vyhľadávanie a analýzu videí s cieľom rýchlo nájsť udalosti kritické z hľadiska zabezpečenia. Analytika videa tiež umožňuje presnú detekciu osôb alebo vozidiel, pričom ignoruje zvieratá alebo bežné predmety.
  • poe Duálne napájanie DVC IP kamier znamená, že môžu byť napájané buď externe s 12V DC napájaním alebo cez PoE rekordér priamo z UTP kábla pripojeného ku konektoru RJ45.
  • face icon Kamery na rozpoznávanie tváre DVC IP sú súčasťou série špeciálnych IP DVC video dohľadu a používajú sa na detekciu a rozpoznávanie tváre z databázy v reálnom čase.
  • fish icon Širokouhlá kamera FishEye namontovaná na strope umožní 360˚ sledovanie oblasti. Ide o efektívne riešenie, jednoduchá inštalácia navrhnutá tak, aby pokryla veľkú plochu jednou kamerou.

Desktopová a mobilná aplikácia DVC NVMS a DVC Connect pre vzdialenú kontrolu

 desktop notebook mobil

 

 

 

NVR nahrávacie zariadenie

  • Samostatné 64 kanálové NVR nahrávanie podporuje 8Mpx / 5Mpx / 4Mpx / 3Mpx / 1080p DVC IP kamery, 8 x HDD, RAID 0,1,5,6,10; quadplex, kompresia H.264 / H.265, rýchlosť záznamu 8Mpx, 5Mpx, 4Mpx, 3Mpx, 1080p @ 25fps, RS485, 2 x HDMI 4K a VGA video výstup, P2P, LAN, DHCP, DDNS, WEB server, mobilný klient, dual stream, napájanie 230 VAC.

nvr

Inovatívne prístupy, poznatky nových technológií a ich citlivé aplikovanie do zákazníckeho prostredia nás motivujú k trvalej a spoľahlivej spolupráci. Sme váš partner pre servis, poradenstvo a inštaláciu na klúč. Rozumieme technológiam, predvídame komplikácie a navrhujeme riešenia pre bezpečie vás a vašich blízkych.

HOMEMATIC IP
Automatizácia domácností

 Naši zákazníci: 

Slovnaft-logoo.png     101   terno   dsc2   ssangyong  KNM

 Montážni partneri: 

a4s, Secar s.r.o 

 ALKATE assists, s. r. o,

alkate.png

 ZAM, 

 Spiroservice,

  Servis značiek: 

dsc2   avigilon   Hikvision logo    dvc logo     ajax   dahua  fstar

 

Tvorba webu Securko s.r.o.: Ondrej Šlepecký TEL.: 0911111047  E-MAIL: oslepecky@gmail.com

okoloziliny.sk